RECEPT
Zöldséges csontleves sajttal bolondítva.
Hozzávalók négy személy részére:
200 g csont
160 g sárgarépa
120 g petrezselyemgyökér
80 g zeller
40 g karalábé
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
60 g reszelt sajt
4-6 szem egész bors
Tengeri só
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, csíkokra szeleteljük, és a bő víznél megmosott csonttal együtt egy lábasban feltesszük főni. Sózzuk, beledobjuk a megtisztított, de egészben hagyott vöröshagymát, fokhagymát, és a borsot, majd fedő alatt lassú tűzőn puhára főzzük a zöldségeket. Ha megfőtt a leves, leszűrjük, és tányérokba szedve, reszelt sajttal és zöldségekkel együtt tálaljuk.
Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a igenx.hu Facebook-oldalára, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et.
Facebook
Csatlakozz közösségünkhöz!
Pinterest
Böngéssz tábláink között!
Instagram
Tekintsd meg megosztásainkat!
Videók
Nézd meg videóinkat!